22 Dub 2009

Mnichov, 23. dubna 2009 – Nemetschek Allplan odstartoval svůj mezinárodní partnerský program, který je zaměřen na výrobce softwaru a vědecké partnery. Jeho cílem je vytvořit projekční software Allplan ještě flexibilněji, lépe jej přizpůsobit lokálním požadavkům zákazníků a více podpořit spolupráci mezi stranami podílejícími se na stavebním procesu. Raimund Zellner jako partner manager řídí tuto novou oblast působnosti.

„Allplan je dnes řešení s vedoucím postavením na trhu, určené pro mezioborové projektování ve stavebnictví. S novým partnerským programem zajišťujeme, aby naši zákazníci mohli efektivně pracovat na komplexních projekčních úkolech na základě konzistentního modelu budovy. Námi certifikovaná partnerská řešení zaručují maximální zisk a efektivitu”, říká Peter Mehlstäubler, jednatel spol. Nemetschek Allplan GmbH.

Síť Mnichovské softwarové společnosti tvoří přes 20 partnerů, kteří úzce spolupracují s vývojovým oddělením. Patří k nim specializované společnosti s vedoucím postavením na trhu, jako např. rakouská společnost ESS EDV-Software-Service zaměřená na domovní instalace a stavební fyziku nebo bavorská Weto AG, zaměřená na aplikace pro stavby ze dřeva. V následujících měsících přibudou další. Podle stupně certifikátu nabízí Nemetschek Allplan svým partnerům mnoho výhod.

Allplan jako AEC platforma pro všechny zúčastněné

Ve středu partnerské sítě je Allplan jako technologická platforma. Jeho flexibilní softwarová architektura umožňuje hladkou integraci doplňkových produktů. „Díky otevřenosti Allplanu jsme pro naše partnery vytvořili dobré prostředí pro spolupráci”, říká Raimund Zellner, vedoucí partnerského managementu spol. Nemetschek Allplan. Raimund Zellner pracuje pro spol. Nemetschek od roku 1992. Naposledy byl zodpovědný za vybudování partnerského kanálu ve Španělsku a Střední Americe.