25 Lis 2014

Ocenění Architects´ Darling® Award 2014: Allplan získal podruhé titul “nejoblíbenější software” německých architektů

Společnost Nemetschek Allplan obdržela již podruhé po roce 2012 ocenění Architects´ Darling® Award společnosti Heinze GmbH. Prestižní zlatá soška Fénixe byla udělena mnichovskému producentu softwaru 28. října v rámci slavnostního udělování cen nejoblíbenějším výrobcům v kategorii softwarů pro architekty. Toto vyznamenání je výsledkem rozsáhlého průzkumu trhu, který uskutečnila společnost Heinze, a kterého se zúčastnilo 1736 architektů a projektantů.

Dr. Jörg Rahmer, jednatel společnosti Nemetschek Allplan: „Velmi si vážíme tohoto ocenění, je pro nás nejen uznáním, ale také výzvou pro naši další práci“.

Každoroční předávání cen výrobcům ve stavebnictví, kteří jsou vybíráni přímo architekty, se konalo v dolnosaském Celle již počtvrté. Gala večera, na kterém byli vítězové slavnostně oceněni, se zúčastnilo více než 250 významných zástupců z oboru stavebnictví.

Nemetschek Allplan Česko s.r.o.
Žerotínova 1133/32

Kontakt pro tisk:
Gabriela Zahoranová

Příloha: Obr. ocenění Architects´ Darling® Award

Upozornění: Při tisku nebo zveřejnění nám prosím zašlete jeden exemplář.

KONEC

O společnosti Nemetschek Allplan
Společnost Nemetschek Allplan Systems GmbH se sídlem v Mnichově je čelním evropským dodavatelem softwaru k plánování a využívání budov. Jako stoprocentní dceřiná společnost společnosti Nemetschek AG vyvíjí tato společnost inteligentní IT řešení pro architekty, stavební inženýry, stavební podnikatele a facility manažery. Nejvýznamnější produkt Allplan je základna k modelování informací o budovách BIM (Building Information Modeling) a optimálně podporuje hladké procesy plánování a výstavby budov z hlediska kvality, nákladů a časových nároků. V současnosti se systém Allplan používá na celém světě v 19 jazycích. Allplan pokrývá všechny úrovně využívání moderního CAD systému orientovaného na BIM: počínaje jednoduchými 2D výkresy až po 3D modely včetně výkazů výměr a rozpočtu nákladů. Kromě toho Allplan podporuje iniciativu Open BIM a IFC Standard. Další informace naleznete na stránkách: www.allplan.com/cz.html

O společnosti Heinze GmbH